VISIT ANDERSENB2B.COM
VISIT ANDERSENB2B.COM

Har du overvejet Afrika som dit næste marked?

Afrika er som verdens anden største kontinent et gigantisk marked og vækstøkonomi, og der er stor efterspørgsel på gode løsninger uanset branche. Nordjyske entreprenører er underrepræsenteret, vær med til at ændre statistikken!

Andersen Consult har grundet den store efterspørgsel og oplagte forretningsmulighed opstartet et netværk for entreprenører, der har interesse i at lave forretning i Afrika.

Overordnet er netværket et tilbud til virksomheder om i fællesskab at trænge ind på det Afrikanske marked med udgangspunkt i sin individuelle forretning. Der er dermed fokus på fælles sparring om udfordringer og muligheder, hvad enten man ønsker et samarbejde eller en konkret etablering.

Ideen med et netværk med henblik på vækstøkonomier, som Afrika, er ikke ukendt for Lars Siggaard Andersen, der i 2004 oprettede et tilsvarende netværk rettet mod Asien, som har været en stor succes: ”Vi har på nuværende tidspunkt hjulpet mere end 60 danske virksomheder med at opnå deres globaliseringsmål over det meste i Asien. Vi forventer en mindst ligeså høj succesrate for vores nye netværk: Invester i Vækst – Afrika, der går i luften den 8. dec.” - Adm. Dir. Lars S. Andersen, Andersen Consult.

Lars S. Andersen begrunder endvidere de høje forventninger til det nye netværk med: ”Afrika har et enormt vækstpotentiale, hvor det handler om at være med fra start.” Og det virker til at de nordjyske entreprenører er enige, da tilmeldingerne til netværket strømmer ind.


BACK TO NEWS

LATEST NEWS

15.06.2022

Vellykket landeseminar om Vietnam med DASN

Dansk-Asiatisk SMV Netværk havde et brag af et landeseminar i sidste uge. En helt masse dygtige virksomheder var mødt op til landeseminar om Vietnam.

12.06.2022

A Conversation with President Obama

Repræsentanter fra Andersen Consults Asiengruppe deltog i ”A conversation with President Obama” i Skive

07.06.2022

Besøg af Marokkos Ambassadør til Danmark i Aalborg

Aalborg var tirsdag den 7. juni vært ved Marokkos ambassadør til Danmark, hendes Excellence Ambassadør Khadija Rouissi.

Want to Know More?

Interested in knowing more about your international business opportunities? How to identify and start up new export channels? How to finance your project? Contact us by clicking the button below.

GET IN TOUCH WITH US