VISIT ANDERSENB2B.COM
VISIT ANDERSENB2B.COM

Vellykket landeseminar om Vietnam med DASN

Dansk-Asiatisk SMV Netværk havde et brag af et landeseminar i sidste uge. En helt masse dygtige virksomheder var mødt op til landeseminar om Vietnam, hvor de bl.a. fik muligheden for at sparre direkte med eksperter med årelang erfaring fra markedet. Der var masser energi, og vi ser allerede frem til at samles igen - forhåbentlig på Vietnamesisk jord engang sidst i 2022.

De yderst kompetente paneldeltagere Michael Them Rasmussen, Preben Hjortlund, Peter Hu Andersen, Allan Prang og Nicolai Wollenberg kom med skarpe og inspirerende input i forhold til det vietnamesiske marked. Det helt klare budskab var; "pak kufferten, og flyt herud" krydret med stædighed og tålmodighed. Tingene tager længere tid i Vietnam, men mulighederne er til gengæld gigantiske. 

DASN er et samarbejde mellem Asia House Denmark, Danish Export Association og Andersen Consult; med økonomisk støtte fra Industriens Fond.


BACK TO NEWS

LATEST NEWS

12.06.2022

A Conversation with President Obama

Repræsentanter fra Andersen Consults Asiengruppe deltog i ”A conversation with President Obama” i Skive

07.06.2022

Besøg af Marokkos Ambassadør til Danmark i Aalborg

Aalborg var tirsdag den 7. juni vært ved Marokkos ambassadør til Danmark, hendes Excellence Ambassadør Khadija Rouissi.

03.06.2022

Danish Fishing Technology Cluster tilbage i Filippinerne

Et dansk samarbejde mellem syv virksomheder genoptager arbejdet med at overføre teknisk assistance og viden om pelagisk fiskeri til Filippinerne.

Want to Know More?

Interested in knowing more about your international business opportunities? How to identify and start up new export channels? How to finance your project? Contact us by clicking the button below.

GET IN TOUCH WITH US