VISIT ANDERSENB2B.COM
VISIT ANDERSENB2B.COM

A Conversation with President Obama

Repræsentanter fra Andersen Consults Asiengruppe deltog i ”A conversation with President Obama” i Skive.

Obama havde i går flere emner på dagsordenen, og budskaberne omfattede bl.a., at vi skal fortsætte med at redde vores fælles planet. Det bliver en stor opgave med fortsat mere vækst hos de, der allerede har meget, og hos de der er på vej til af få mere. Herudover, understregede Obama, at vi alle må satse på de unge. De lidt ældre, ham selv indbefattet, må træde til side og lade de yngre komme til. De har den nyeste viden, en frisk hjerne og et positivt sind. Fokus på unge er i øvrigt formålet med hans Obama Foundation; at identificere dygtige unge kommende ledere og understøtte dem i deres udvikling. Obama efterlod Skive med nogle for ham sædvanligt meget tydelige budskaber fortalt ’the Obama way’.


BACK TO NEWS

LATEST NEWS

15.06.2022

Vellykket landeseminar om Vietnam med DASN

Dansk-Asiatisk SMV Netværk havde et brag af et landeseminar i sidste uge. En helt masse dygtige virksomheder var mødt op til landeseminar om Vietnam.

07.06.2022

Besøg af Marokkos Ambassadør til Danmark i Aalborg

Aalborg var tirsdag den 7. juni vært ved Marokkos ambassadør til Danmark, hendes Excellence Ambassadør Khadija Rouissi.

03.06.2022

Danish Fishing Technology Cluster tilbage i Filippinerne

Et dansk samarbejde mellem syv virksomheder genoptager arbejdet med at overføre teknisk assistance og viden om pelagisk fiskeri til Filippinerne.

Want to Know More?

Interested in knowing more about your international business opportunities? How to identify and start up new export channels? How to finance your project? Contact us by clicking the button below.

GET IN TOUCH WITH US