VISIT ANDERSENB2B.COM
VISIT ANDERSENB2B.COM

Danish Fishing Technology Cluster tilbage i Filippinerne

Et dansk samarbejde mellem syv virksomheder genoptager arbejdet med at overføre teknisk assistance og viden om pelagisk fiskeri til Filippinerne. I forrige uge rejste medlemmer af gruppen sammen med Lars til Manila for at genoptage samarbejdet med Bureau of Fisheries & Aquatic Resources, firma Frabelle (fiskeriskibsreder og lokal partner) samt den Danske Ambassade. Projektet blev sat på pause under covid og besøget afslørede meget stor lokal interesse om netop denne type fiskeri. Danmark er verdensførende indenfor bæredygtigt fiskeri og beskyttelse af havbund, koraller og selektionsfiskeri. Der var derfor stor glæde hos den lokale fiskeristyrelse om genoptagelse af projektet, som er baseret på en regerings-til-regeringsaftale mellem alle parter.

Projektet skal igangsætte en nyudvikling af hele det lokale filippinske fiskeri og lade fiskeriet udnytte egne ressourcer bæredygtigt og i overensstemmelse med FNs verdensmål. Kontakt Lars på lsa@andersenconsult.com eller 25375554 for mere information om gruppens arbejde og muligheder i denne industri i Filippinerne.


BACK TO NEWS

LATEST NEWS

15.06.2022

Vellykket landeseminar om Vietnam med DASN

Dansk-Asiatisk SMV Netværk havde et brag af et landeseminar i sidste uge. En helt masse dygtige virksomheder var mødt op til landeseminar om Vietnam.

12.06.2022

A Conversation with President Obama

Repræsentanter fra Andersen Consults Asiengruppe deltog i ”A conversation with President Obama” i Skive

07.06.2022

Besøg af Marokkos Ambassadør til Danmark i Aalborg

Aalborg var tirsdag den 7. juni vært ved Marokkos ambassadør til Danmark, hendes Excellence Ambassadør Khadija Rouissi.

Want to Know More?

Interested in knowing more about your international business opportunities? How to identify and start up new export channels? How to finance your project? Contact us by clicking the button below.

GET IN TOUCH WITH US